Ieškoti
Šiuo metu forume
Iš viso dabar vartotojų 1:: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečių Nieko
Daugiausia vartotojų (97) buvo Pir. 10 07, 2024 1:50 am
Latest topics
Top posting users this month
No user |
Apie bet ką
+3
Paw
Algraud
Chinowa
7 posters
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Re: Apie bet ką
Algraud - netyčia tau išsiunčiau elektroninį laišką vietoj PM. Amm.. sorry
Eipril- Pranešimų skaičius : 75
Galvoju kaip pasivadinti ir susikūrsiu anketą.
Chinowa- Pranešimų skaičius : 31
Labs ;D
norėjau vis pasakyt: tą reklamą, pailgą, kur po logotipu, galima padaryti matomą tik svečiams. Admino meniu>general>configuration Activate ads : Guests
bet man rods tai gali nustatyti tik adminas. Ta prasme, Adminas adminas, tas kuris užregistravo forumą.
Aš čia gal savanaudiškai, gyvenu ne Lietuvoj, o pas mane tos reklamos - netyčia perbrauki pele ir užgroja orkestrai
norėjau vis pasakyt: tą reklamą, pailgą, kur po logotipu, galima padaryti matomą tik svečiams. Admino meniu>general>configuration Activate ads : Guests
bet man rods tai gali nustatyti tik adminas. Ta prasme, Adminas adminas, tas kuris užregistravo forumą.
Aš čia gal savanaudiškai, gyvenu ne Lietuvoj, o pas mane tos reklamos - netyčia perbrauki pele ir užgroja orkestrai
och, kas per.... įdomiai ;/
Nope, mato tik svečiai ir aš jos nematau jūsų forume. ^.^Algraud rašo:Deja, galima padaryti tik, kad matytų svečiai ir nariai
Aš matau. Ir girdžiu :DDDDD
Keista. Kokį browserį naudoji? Chromas man rodo reklamą, bet nerodo forumo banerio. O FireFox rodo banerį, bet nerodo reklamos.
Wou išbandžiau. Chromas - jokio banerio, taip pat. Šiaip naudoju FireFox. Yra viskas, ir reklamos ir baneriai...
Koks grybas, kai forumai pradeda taip durniuoti. Nei nežinai, kur pradėti taisyti.
Beje, pabaik anketą ir einam žaisti!
Koks grybas, kai forumai pradeda taip durniuoti. Nei nežinai, kur pradėti taisyti.
Beje, pabaik anketą ir einam žaisti!
Iš tikro keista, nes aš savo forume irgi pasinaikinau reklamą [ages ago] ir viskas veikia normaliai ir per FF ir per Chromą, o pas jus neveikia. x/
Btw jeigu nori bent sau reklamą pasinaikinti, tai instaliuokis adblock plug-iną Firefox'ui. Jis tau užblokuos tą reklamą. ^.^
O šiaip gal adminas neišsaugojo nustatymų arba galbūt phpbb versija, kurią naudojat to neleidžia, nors dėl šito labai abejoju.
Yup tik reik pabaigt visas mintis logiškai sudėliot ir pabaigsiu rašyt istoriją. xD'
Btw jeigu nori bent sau reklamą pasinaikinti, tai instaliuokis adblock plug-iną Firefox'ui. Jis tau užblokuos tą reklamą. ^.^
O šiaip gal adminas neišsaugojo nustatymų arba galbūt phpbb versija, kurią naudojat to neleidžia, nors dėl šito labai abejoju.
Yup tik reik pabaigt visas mintis logiškai sudėliot ir pabaigsiu rašyt istoriją. xD'
Nu aš radau tą vietą kur galima nustatyti reklamas, bet pas mane tik dvi galimybės, tai rodyti visiems (all) arba Members and guests. Dabar nustačiau antrąjį ir dar nustačiau, kad jų butų mažiau. Nežinau kiek pakeičia
Aš gerai neprisimenu, bet man rodos tą pačią problemą kažkada turėjau. Tai buvo seniai, tad gerai nepamenu. <.<"
Žinau, kad daug žaidžiau su forumo nustatymais. Tau turėtų rodyti šitaip [ar panašiai]
Nežinau, kurią phpbb versiją forumui naudoji arba galbūt gali būt dėl forumo skino irgi. Negaliu tiksliai pasakyti. x/
Žinau, kad daug žaidžiau su forumo nustatymais. Tau turėtų rodyti šitaip [ar panašiai]
Nežinau, kurią phpbb versiją forumui naudoji arba galbūt gali būt dėl forumo skino irgi. Negaliu tiksliai pasakyti. x/
Įdomumo dėlei pabandyk forumo skiną pakeisti ir pažiūrėk ar su naujesniu duoda tą pačią funkciją. xD' Savo seną bet kada galia atstatyti vis tiek.
Rimtai? Nelabai norisi tikėti, nebent tu forumui naudoji phpbb 3 versiją or something. Bet jeigu jau neleidžia, tai atrodo teks verstis su adblock plug-inu browseriams. <.<
Btw pabaigiau savo veikėjo anketą. ^.^
Btw pabaigiau savo veikėjo anketą. ^.^
Per vieną anime RP forumą, kuris dabar miręs n.n''
0SHU- Pranešimų skaičius : 14
Na bent jau šis forumas nėra jau toks apmiręs. Tikriausiai tuoj tavo profilis bus patvirtintas ir galėsi pradėti rp.
Alm- Pranešimų skaičius : 50
Nenorėjau kurti naujos temos, nes nemačiau reikalo kam tad čia parašysiu.
Tai kaip supratau pas jus rp truputi einasi kitaip nei kitur.
Reikia susikurti atskirą temą tam tikroje kategorijoje ir laukti kol kiti atrašys, ar susikurti prieš tai susitarus su kitais asmenimis? n.n' Dar plius kai aš nieko kaip ir nepažįstu tai man truputi bus sunku tartis. : D
Tai kaip supratau pas jus rp truputi einasi kitaip nei kitur.
Reikia susikurti atskirą temą tam tikroje kategorijoje ir laukti kol kiti atrašys, ar susikurti prieš tai susitarus su kitais asmenimis? n.n' Dar plius kai aš nieko kaip ir nepažįstu tai man truputi bus sunku tartis. : D
0SHU- Pranešimų skaičius : 14
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2