Ieškoti
Šiuo metu forume
Iš viso dabar vartotojų 1:: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečių Nieko
Daugiausia vartotojų (97) buvo Pir. 10 07, 2024 1:50 am
Latest topics
Top posting users this month
No user |
Tolesnė eiga
4 posters
13 zona :: OOC :: Rp pasitarimai
Puslapis 1 iš 1
Tolesnė eiga
Kadangi šita tema eina į pabaigą, mes su Paw pakalbėjom ir nusprendėm, kad dabar kursim atskiras temas. Kadangi mūsų yra jau normalus skaičius ir laukti savo eilės tenka gan ilgokai, dabar bus dvi ar daugiau temų, prie kurių galėsite prisijungti.
Tačiau mūsų yra penki, ne toks ir didelis skaičius. Aš nusprendžiau leisti kurtis antrus veikėjus. Nuo šiol kiekvienas žmogus galės turėti du veikėjus. Tačiau dėl lygumo, šie veikėjai niekada negalės susitikti. Daugiau specialių taisyklių nėra, todėl jei turit idėja galite įgyvendinti.
Prie to pačio galime susiskirstyti į grupes kitoms temoms. Rašykite čia ir aš pridėsiu jūs į sąrašą.
1. Nakties Žudykas- Palktas pranešimas, kad miesto apylinkėse dažnai užpuolami antrarūšiai. Spėjama, kad naktį vienas žudikas medžioja žmones.
* Tategami
* Eipril
*
2. Uždraustojo miško paslaptys #1 - Kilo kalbos, kad miške egzistuoja valgomų vaisių medis, kuris yra saugomas. Išsiunčiama ekspedicija savanorių nugabenti medį į miesto sodus.
* Taki
* Kleira
* Alm
Tačiau mūsų yra penki, ne toks ir didelis skaičius. Aš nusprendžiau leisti kurtis antrus veikėjus. Nuo šiol kiekvienas žmogus galės turėti du veikėjus. Tačiau dėl lygumo, šie veikėjai niekada negalės susitikti. Daugiau specialių taisyklių nėra, todėl jei turit idėja galite įgyvendinti.
Prie to pačio galime susiskirstyti į grupes kitoms temoms. Rašykite čia ir aš pridėsiu jūs į sąrašą.
1. Nakties Žudykas- Palktas pranešimas, kad miesto apylinkėse dažnai užpuolami antrarūšiai. Spėjama, kad naktį vienas žudikas medžioja žmones.
* Tategami
* Eipril
*
2. Uždraustojo miško paslaptys #1 - Kilo kalbos, kad miške egzistuoja valgomų vaisių medis, kuris yra saugomas. Išsiunčiama ekspedicija savanorių nugabenti medį į miesto sodus.
* Taki
* Kleira
* Alm
Paskutinį kartą redagavo Algraud, Tr. 06 20, 2012 2:38 pm. Redaguota 3 kartus(ų)
Re: Tolesnė eiga
Aš prisidėsiu prie Tategami.
Eipril- Pranešimų skaičius : 75
13 zona :: OOC :: Rp pasitarimai
Puslapis 1 iš 1